september 2011

Rosa votter med hello kitty knapper

Har laget en liten høstgave til gudbarnet mitt.Hun liker veldig godt hello kitty, så tror disse vil falle i smak:)

Heklemonicas tykke tøfler *oppskrift*

Tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere på noen tykke varme tøffler:) Et slik par tøfler er veldig raske og enkle å hekle. Oppskrift på Heklemonicas tykke tøfler: Garn: Mor Aase ull/...

Gave "takk for at jeg får være med"

Jeg drar til Berlin om få dager, skal være med som barnepasser til en liten baby.Tenkte å gi denne vesten og baby booties'ene som en takk for at de spurte meg om å være med:)

Baby booties

Har heklet noen små baby booties.Jeg liker å hekle ting til småtasser fordi det alltid blir så søtt:)

Lilla

Her er de lilla vottene.Fargen kommer ikke ordentlig frem på de to øverste bildene, men på det nederste er fargen mer lik den i virkeligheten:)

Enda en hals

Det går mye i det samme for tiden, men årstiden påvirker heklingen:)Denne er heklet i et mykere garn enn den andre i samme fasong, så denne legger seg mye bedre rundt halsen:)

Dette ble til i går

Heklet et par votter på hekle/strikkekvelden i går. Ble fri for garn så jeg måtte bruke en mørkere brun på tomler og kant.Så ikke så dumt ut:)Ble nesten ferdig med et par lilla votter også i går, s...

Hekle/strikkekveld

Drar på hekle/strikkekveld hos mamma om noen timer!Det blir nok noen prosjekter ferdig i kveld. Det er så koselig med slike kvelder. Vi er mellom 3-7 stk som møtes en gang i blant for å strikke ...

Til: En som fryser

Kom over DETTEpå Hobbyklubben, og jeg skal bidra med noe heklet. Jeg er så heldig at jeg kan kjøpe meg garn å hekle varme plagg til meg selv, mens andre må jobbe ekstra hardt for å få råd til no...

Heklet tubeskjerf

Nå begynner jeg å kjenne kulden her i nord, så jeg måtte hekle enda et skjerf.Denne gangen et tubeskjerf som du tar to ganger rundt halsen:)

Dukketeppe i sikksakkmønster

Jeg har heklet et dukketeppe i mor aase. Har prøvd meg på sikksakkmønster og synes det ble ganske bra.Skal også sy fast en heklet blomst eller noe på teppet:)

Pynt til badet

Har heklet en blomst og satt den i en vase med pyntesand.Ikke helt fornøyd, så skal finne noe bedre å feste i blomsten:)

Heklet hengekurv

Ble inspirert av en annen blogg og heklet denne. Denne ble ganske liten, men passer godt inn i hjemmet:)

Enda et heklet putetrekk

Dette trekket startet jeg med før det andre, men har tatt mye lengre tid.Nå er det endelig ferdig, og de to putene tar seg godt ut i hjemmet:)

Hvilket garn jeg bruker

Det er ingen tvil om at jeg elsker garn, ingenting er som nytt uåpnet garn i kurven:) Noen ganger kjøper jeg et nøste pga. farge eller lignende, ikke fordi jeg trenger det, men fordi det tiltrekke...

Heklet putetrekk

Da jeg endret på fargene i hjemmet, ble jeg inspirert til å hekle putetrekk. Beige er en av fargene jeg liker best, så jeg ble veldig fornøyd med putetrekket:)

Blå teddy

Teddy ble så søt:)Har tidligere laget denne i lys beige, men den ble 10 ganger finere i mørk blå:)

Det kommer noe snart!

Noen som har en tanke om hva dette skal bli? :)
hits